Jäsentapaamiset

Normaaliaikana jäsentapaamiset parittomilla viikoilla joka toinen maanantai  klo 13.00 alkaen.

Ohjelmamuutokset mahdollisia. Ajantasainen tieto täällä netissä sekä katso myös Ilkka-Pohjalaisen 'Toimintapalsta ti ja to.

Kokoontumisosoitteemme on:
Eläkeläisten toimintakeskus
Ajurinkatu 14, 65100 Vaasa

Itsenäisyyspäivän juhla 2.12.2019

Kevätkausi 2021

Ennen tilaisuutta välitetään linkki suoratoistoon tai jälkikäteen katsomista varten. Paikalle  kutsutaan yhdistyksen hallitus, esittäjä, tekniikan käyttäjät ja sähköpostittomat jäsenet. Tarjoilua ei  järjestetä.

Vaasan kaupungin talouden näkymät

Tomas Häyryn esitelmästä tehtiin talleenne edellisenä keskiviikkona. Jäsenistölle se esitettiin maanantaina 15.2. YouTuben kautta. Samassa yhteydessä testattiin hallituksen yhteyden pitoa Teams -yhteydellä kevätkokouksen järjestämistä varten. Ääni ei välittynyt Teamsissa ja Youtube tallenne keskeytyi lopussa. Syitä etsitään.

Tomas Häyryn esityksen tallennus käynnissä. Pentti Mäenpää tekee tallennusta OBS Studio ohjelmalla

Viruspandemia

Heikki Kaukorannan esitys Mitä opimme tästä – viruspandemia pidettiin etänä. Kaukoranta piti esityksen etänä Teams yhteydellä 1.2.-21. Ajurinkadulta se välitettiin katsojille koteihin YouTube yhteydellä. Linkki esitykseen lähetettiin edellisenä päivänä ja on jäsenten katsottavissa vieläkin.

Muistomaanantai

Muistomaanantain ohjelmaosuudet talletettiin etukäteen koronarajoitusten vuoksi. Tässä LauluLiisat Noomi Elfvingin säestyksellä.

Kevätkausi 2021

Ennen tilaisuutta välitetään linkki suoratoistoon tai jälkikäteen katsomista varten. Paikalle kutsutaan yhdistyksen hallitus, esittäjä, tekniikan käyttäjät ja sähköpostittomat jäsenet. Tarjoilua ei järjestetä.

Vko

10.
901.03.KevätkokousRiitta Koski
1.
1115.03.Selvitä – arvioi - sijoita (SAS)
Leif Holmlund
Hannele Tammelin
2.
1329.03.Teatterielämää
Kirsi Sand
Helinä Lehtinen
3.
1512.04.Vanhushuollon laatu – kuka määrittelee
laadun ja miten se mitataan?
Jukka Kentala
Jussi Perttola
4.
1726.04.Ilmastonmuutos – miten se näkyy arjessamme
Ulla Koivusaari
Vuokko Kangassuo
5.
1910.05.Huonokuuloinen keskuudessamme
Markku Kallio ja Liisa Viitala
Armas Rinne
6.
2124.05.Tervetuloa kesäMaria Kaivonen
7.

Syyskausi 2020

Ennen tilaisuutta on välitetty linkki suoratoistoon tai jälkikäteen katsomista varten. Paikalle on ollut kutsuttuna yhdistyksen hallitus, esittäjä, tekniikan käyttäjät ja sähköpostittomat jäsenet. Tarjoilua ei ole järjestetty.

Etälähetyksen toteutusta

Etälähetyksen on toteutettu OBS Studio ohjelmistolla. Siinä voi etukäteen järjestellä ikkunoiden sijainnin näytettävässä kuvassa, että esim juontaja ja hänen aineistonsa saa näkymään samaan aikaan kuvassa.Yhteen jäsentilaisuuden tarvitaan useita eri asetteluita, joita vaihdetaan ohjelman edetessä.

Syksyn ensimmäisen etätilaisuuden järjestelyä. Pentti ja Antti tekniikkapuolelta ja Harri Kivelä esittäjänä valmistautumassa.
Tässä on Pentin näkymä lähetyksen ohjauksessa.
Esityksen seuraamista lähetyksen aikana paikalla turvaetäisyyksin.
Lähetystilanne käynnissä. Pentti ohjaa ja Harri pitää esitystä "Hoida sydäntäsi - siitä on hyötyä"

Syksyn 2020 ohjelma

Vko
Os.