Yhdistyksen tapahtumat

Tällä sivulla ilmoitetaan yhdistyksen tapahtumisista,
kuten Lounastapaamiset, Seniorikävely, Soppatykki,
Infotilaisuudet, Adventtilounas jne.

Muistomaanantai 18.1.2021

Tänä vuonna koronaviruksen vuoksi jouduimme viettämään muistomaanantain hyvin rajoitetusti. Paikalla oli vain kutsua noudattaneet edesmenneiden puolisot, ohjelman suorittajat ja lähetystekniikan hoitajat.

Näin harvalukuinen oli paikalla oleva yleisö suojautuneina ja turvaetäisyyksin.

Ohjelma oli suurimmaksi osaksi etukäteen tallennettu ja esitettiin paikalla olijoille ja etänä katsojille samaan aikaan.

LauluLiisojen esitykset tallennettiin edellisellä viikolla. Elis Kyntäjän esitykset taltioitiin ennen uutta vuotta.
Pentti Mäenpää ja Antti Ahola hoitivat LauluLiisojen ohjelman talletuksen. Sakari Kyttäkin oli mukana kameran takana.

Syysretki ja soppatykki Öjbergetillä perjantai 18.9. klo 11

Seniorien syysretkellä  tapasimme tuttuja ja nauttimme soppatykin jauhelihakeitosta! Aktiviteetteina oli lisäksi 3 km:n kävelyreitti, kuntoportaat, Riitan ohjaama venyttelytuokio ja seurustelua raikkaassa ulkoilmassa. Tapahtuma oli jäsenille maksuton.

Aila-myrsky aiheutti aikatauluun päivän siirron myöhemmäksi. Sää oli kuitenkin tapahtuma-aikaan aivan sopiva vaikkakin tuulinen ja aluksi viileä.

Riitta Kosken ohjaama venyttelyhetki. Kuva Leena Tuominen
Öjbergetin uusilla rappusilla kävi osa retkeläisistä ihailemassa maisemia.

Soppatykki 11.6. 2020 klo 11 - 14

Soppatykki Kasarmintorilla, sotilaskodin pihassa 11.6. klo 11-14 tai niin kauan kuin soppaa riittää. Ota omat astiat mukaan kotiinvientiä varten. Sateen sattuessa mahdollinen peruutus. Seuraa toimintapalstaa, kotisivuja ja/tai Facebook ilmoituksia. Hernekeittoannos maksaa 5 €.

Info uusilla jäsenille

ke 5.2. klo 15.00-16.30

Ajurinkatu 14  kerhohuone, 2. krs

Kaikki uudet jäsenet mukaan, jotka haluavat
kuulla yhdistyksen toiminnasta.

Ilmainen kahvi/tee + pulla tarjoilu

Myös jäseneksi aikovat ovat tervetulleita.

Ilmoittautuminen 2.2.2020 mennessä: Sakari Kyttä, sakari.kytta@gmail.com tai tekstiviestillä 044-9747860.

Tervetuloa

Kutsu klikkaa tästä

Info uudet jäsenet, pj. Jussi Perttolan puheenvuoro

Info Emännät ja Isännät

ke 19.2. klo 15.00-16.30

Ajurinkatu 14  kerhohuone, 2. krs

Kaikki jäsentapaamisiin nimetyt isännät ja kaikkien
kahviryhmien emännät keskustellaan toiminnan
kehittämisestä ja ohjelmasta

Ilmainen kahvi/tee + pulla tarjoilu

Ilmoittautuminen 16.2.2020 mennessä: Anna-Liisa Siljamäki lissu.siljamaki@gmail.com tai tekstiviestillä 040-580 5777.

Tervetuloa

Pääemäntä Anna-Liisa Siljamäki