Yhdistyksen tapahtumat

Tällä sivulla ilmoitetaan yhdistyksen tapahtumisista,
kuten Lounastapaamiset, Seniorikävely, Soppatykki,
Infotilaisuudet, Adventtilounas jne.

Kevään 2022 tapahtumat

Seniorikävely

Lähde seniorikävelylle Hietasaareen tiist. 3.5.2022 klo 12 alkaen. Soppatykistä myydään lihasoppaa klo 13 alkaen, 5 € annos.

Tervetuloa ulkoilemaan !

LOUNASTAPAAMINEN KEVÄT 2022

Käynnistämme  pitkän tauon jälkeen yhteiset seniorilounaat !!! Ensimmäinen lounas on torstaina 12.5. Klo 13.00 Stramppenilla. Lounaalle ei tarvitse ilmoittautua.  Jokainen maksaa lounaansa itse . Syksyn päivämäärät ilmoitamme myöhemmin.

Pääemäntä Anna-Liisa Siljamäki
Pääisäntä Markku Viitanen

Toteutuneet tapahtumat

Muistomaanantai 18.1.2021

Tänä vuonna koronaviruksen vuoksi jouduimme viettämään muistomaanantain hyvin rajoitetusti. Paikalla oli vain kutsua noudattaneet edesmenneiden puolisot, ohjelman suorittajat ja lähetystekniikan hoitajat.

Näin harvalukuinen oli paikalla oleva yleisö suojautuneina ja turvaetäisyyksin.

Ohjelma oli suurimmaksi osaksi etukäteen tallennettu ja esitettiin paikalla olijoille ja etänä katsojille samaan aikaan.

LauluLiisojen esitykset tallennettiin edellisellä viikolla. Elis Kyntäjän esitykset taltioitiin ennen uutta vuotta.
Pentti Mäenpää ja Antti Ahola hoitivat LauluLiisojen ohjelman talletuksen. Sakari Kyttäkin oli mukana kameran takana.

Juhlakävely ja soppatykki to 6.5.2021 klo 12

Senioriliitto on haastanut yhdistykset osallistumaan Kävelykipinä 2021 -tempaukseen 6.5. Kävelykipinä on Tahko Pihkala -seuran alulle panema kampanja terveyden ja kunnon kohottamiseen. Se muistuttaa meitä 80 vuotta sitten järjestetystä Maaottelumarssista.

Vaasan kansalliset seniorit ja Kansallinen senioriliitto täyttävät kuluvana vuonna 50 vuotta!

Kutsumme Juhlavuoden seniorikävelyyn kaikki jäsenemme torstaina 6.5. Samalla kertaa on mahdollisuus sekä lenkkeillä että nauttia soppatykin herkullista jauhelihakeittoa.

Kokoonnumme Hietalahden puistossa Bragen museon edessä olevalla parkkipaikalla klo 12, josta lähdemme reitille jäähallin suuntaan. Koko reippailumatka on kolme kilometriä, mutta takaisin voi kääntyä aikaisemminkin.

Yhdistys tarjoaa keiton tapahtumapaikalla, jonne voi tulla sopalle, vaikka et kävelemään lähtisi. Kotiin saa ostaa enemmän keittoa 5 €/annos.

Ilmoittaudu mukaan ulkoilupäivään viimeistään 28.4. sähköpostilla tuula.sissala@gmail.com tai tekstiviestillä 0445044177. Näin saamme tuntuman siitä, millainen määrä soppaa tarvitaan.

Tervetuloa ulkoilemaan! Otetaan tarvittavat turvatoimet huomioon.

Vaasan kansalliset seniorit