Golfkerho

Vaasalaiset Senioirt pärjäsivät hyvin yhdistetyssä Liiton Patina Golf ja Piirin Golf mestaruuskisassa Ruuhikoskella 14.6.2018

Golfkerhon vetäjän toimii Mauri Kimpimäki
p. 0400-563 606
mauri.kimpimaki(at)gmail.com

  • Tapahtumat ilmoitetaan erikseen, toiminta kesäaikaan

- - - -

Golfkerho tukeutuu kesäisessä toiminnassaan Vaasan Golfin senioreiden kilpailutoimintaan. Kerhon sisäinen mestaruus ratkaistaan tiistaikilpailujen viiden parhaan tuloksen mukaan.

Osallistumme mahdollisuuksien mukaan Kansallisen senioriliiton (Patina Golf) ja senioripiirin kilpailuihin. 

Jos kiinnostusta löytyy, jatkamme kautta syksyllä golfsimulaattorissa pelaten maailman eri kenttiä tutustumis- ja harjoittelumielessä, ei kilpailuna.

Tarkoitus on jakaa jatkossa informaatiota kohdennetusti sähköpostilla. Jos olet toiminnasta kiinnostunut, vaikkapa vain informaatiomielessä, ilmoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi Maurille!

Vaasan Seniorit 

Golfkausi 2024

Vaasan Seniorit, Golfkerho

Kesän golfkausi on jälleen alkanut ja sen mukana myös golfkerhon toiminta. Edellisvuosien mukaisesti kerhon golfmestaruus ratkaistaan jälleen Vaasan Golfin senioreiden tiistaikilpailujen perusteella. Mukaan lasketaan kesän viisi parasta tulosta tasoituksellisina pistebogeina. Erikseen miehet ja naiset. Uudet osallistujat, ilmoittakaa osallistumisestanne kerhon toimintaan Mauri Kimpimäelle, jotta osaan ottaa teidät huomioon.

Valtakunnallinen Patina golf järjestetään tänä vuonna Rauman golfkentällä 6.6.2024. Ilmoittautumiset suoraan kilpailun järjestäjälle ja myös Mauri Kimpimäelle. Kilpailukutsu ilmoittautumisohjeineen on liitteenä.

Senioripiirin golfkisa on Pietarsaaressa 30.7.2024. Myös sinne ilmoittautumiset suoraan kisajärjestäjälle ja Mauri Kimpimäelle. Kilpailukutsu ohjeineen on liitteenä.

Hyvää golfkesää. Golfkerho, mauri.kimpimaki@gmail.com

Alla linkit tiedotteisiin.

- - - - - - 

Vaasan Kansalliset seniorit, kesän 2023 golf


Vaasan Kansallisten Senioreiden golfmestaruus ratkaistiin tänä vuonna kuten aiemminkin Vaasan Golfin senioreiden tiistaikilpailujen yhteydessä. Tuloksiin on laskettu kesän viisi parasta kilpailutulosta, miehillä lyöntipelinä ja naisilla pistebogina. Aktiivisesti kilpailutoimintaan osallistui kuusi yhdistyksemme jäsentä. Naisten kisassa vain yhdellä oli täydet viisi kilpailua, miesten kisassa neljällä. Yhdistyksen mestareiksi selvisivät naisissa Leena Salonen ja miehissä Mauri Kimpimäki.


Tulokset: 5 kilpailua

Naiset

1. Leena Salonen 183 pistettä


Miehet

1. Mauri Kimpimäki 354

2. Heikki Jussila 362

3. Osmo Hannuksela 368

4. Markku Rintanen 377


Senioripiirin golfkisaan Härmässä osallistui kaksi yhdistyksemme jäsentä, Mauri Kimpimäki ja Heikki Jussila. Valtakunnalliseen Patinagolfiin ei yhdistyksemme golffareita osallistunut.

- - - - - -


Senioripiirin golf kisa

Senioripiirin golf kisa käytiin 15.8.2023 Härmän golfkentällä. Osanottajia oli 19, joista 12 sarjassa miehet yli 70 v. Vaasasta oli kaksi osanottajaa, joten emme saaneet joukkuetulosta. Kolmen hengen joukkuekisan voitti tällä kertaa Ähtäri.

Tästä linkistä tuloksiin


- - - - - - - -

Pohjanmaan Kansalliset Seniorit
Golfkilpailu Härmä Golfissa

Allaolevaa linkkiä napauttamalla saat katsottua tiedotteen

- - - - - - - 

Golfkausi 2023

Seniorigolfkausi avataan Vaasan Gofissa tiistaina 16.5.2023. Vaasan Kansallisten Senioreiden golfmestaruus ratkaistaan entiseen tapaan viiden parhaan tiistaituloksen perusteella. Miehillä lyöntipeli HCP ja naisilla pistebogi.

Senioriliiton valtakunnallinen Patinagolf on Liittokokouksen oheistapahtumana Savonlinnassa Kerigolfin kentällä 6.6.2023.

Senioripiirin golfkisa on Ylihärmässä Härmägolfin kentällä keskiviikkona 2.8.2023.

Kaikkiin tapahtumiin tulee ilmoittautua henkilökohtaisesti suoraan järjeställe. Ilmoittakaa osallistumisestanne myös kerhon vetäjälle Mauri Kimpimäelle.

Toivotaan runsasta osallistumista.


Hyvää golfkesää, Mauri Kimpimäki
- - - - 

Golfkerho 2022

Golfkausi on jälleen alkanut. Oma toimintamme jatkuu kesällä 2022 edellisvuosien tapaan pääasiassa Vaasan Golfin senioritoiminnan puitteissa. Yhdistyksemme golfmestaruudet ratkaistaan tiistaikilpailujen perusteella erikseen miesten ja naisten sarjoissa. Siinä huomioidaan edellisvuosien tapaan kesän viisi parasta tiistaikilpailujen tulosta pistebogipisteinä. Myös lyöntipelitulokset otetaan huomioon bogipisteiksi muutettuna.

Tämän vuotinen valtakunnallinen Patina Golf järjestetään Lahdessa Vierumäen golf kentällä 9.6.2022. Kilpailukutsu oli viimeisessä Patina lehdessä. Ilmoittautumiset tulee tehdä 26.5.2022 mennessä Vierumäen Golfiin. Oma yhdistyksemme maksaa osallistumismaksun kuten aiemminkin.

Toivotan hyvää golfkesää kaikille.

Mauri Kimpimäki


Vaasan Kansalliset seniorit, kesän 2022 golfkisa

Katso tulokset

Pohjanmaan Golf kilpailutulokset 2022

Tulokset


Golf Kilpailukutsu 2022

Kilpailukutsu

- - - - 

golfkerho 2021

Koronasta huolimatta olemme voineet pelata golfia koko viime kesän tietyt rajoitukset huomioiden.

Senioripiirin golfkisa järjestettiin Ähtärissä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 15.7.2020. Sen sijaan valtakunnallinen Patina-golf Savonlinnassa (Kerimäki) siirrettiin kesäkuulta lokakuun alkuun ja lopulta peruttiin kokonaan. Talven aikana ei varsinaista kerhotoimintaa ole ollut.

Oma toimintamme jatkuu kesällä 2021 edellisvuosien tapaan pääasiassa Vaasan Golfin senioritoiminnan puitteissa. Yhdistyksemme golf mestaruudet ratkaistaan tiistaikilpailujen perusteella erikseen miesten ja naisten sarjoissa. Siinä huomioidaan edellisvuosien tapaan kesän viisi parasta tiistaikilpailujen tulosta pistebogipisteinä. Myös lyöntipelitulokset otetaan huomioon bogipisteiksi muutettuna.

Tämän vuotinen valtakunnallinen Patina Golf järjestetään Naantalissa Aurinko Golfin kentällä 10.6.2021. Kilpailukutsu oli viimeisessä Patina lehdessä ja myös tällä sivulla. Oma yhdistyksemme maksanee osallistumismaksun kuten aiemminkin.

Pohjanmaan Senioripiirin mestaruuskisat ovat tänä vuonna meidän vastuullamme. Ne järjestetään yhteistyössä Vaasan Golfin kanssa keskiviikkona 7.7.2021 Vaasan golfkentällä. 

Koetetaan osallistua mahdollisimman suurella joukolla, kun meillä on tuo kotikenttä etu. Yhdistyksemme maksanee tälläkin kertaa osallistumismaksun.

Minulla golfkerhon vetäjänä ei ole välttämättä tiedossa kaikkien yhdistyksen jäsenten golf harrastus, joten siitä voitte ilmoittaa sähköpostilla mauri.kimpimaki@gmail.com tai puhelimella 0400 563606.


- - - - 

Vaasan Kansalliset seniorit, kesän 2021 golfmestaruudet


Vaasan Kansallisten senioreiden golfmestaruus ratkaistiin tänä vuonna kuten aiemminkin Vaasan Golfin senioreiden tiistaikilpailujen yhteydessä. Tuloksiin on laskettu kesän viisi parasta kilpailutulosta pistebogeina. Miesten osalta on myös lyöntipelikilpailut huomioitu pistebogikilpailuna. Aktiivisesti tiistaikilpailuihin osallistui kahdeksan yhdistyksemme jäsentä, kuusi miestä ja kaksi naista. Naisten mestaruus selvisi selvällä erolla, mutta miesten kisa muodostui erittäin tasaiseksi. Yhdistyksen mestareiksi selvisivät naisissa Leena Salonen ja miehissä Mauri Kimpimäki.

Tulokset:

Naiset

1. Leena Salonen 180 pistettä

2. Anna-Maija Kimpimäki 131 pistettä


Miehet

1. Mauri Kimpimäki 187 pistettä

2. Raimo Puumala 186 pistettä

3. Heikki Jussila 183 pistettä

4. Markku Rintanen 177 pistettä

5. Raimo Tantarimäki 167 pistettä

6. Osmo Hannuksela 163 pistettä


- - - -

Pidetyt tapahtumat:

Pohjanmaan kansallisen senioripiirin golfkisa

Kisa käytiin 7.7.-21 Vaasan kentällä. Kiitos kaikille osallistujille. Vaasalaiset osasivat hyödyntää kotikenttäedun ja saavutimme hyvää menestystä. 

Naisissa Leena Salonen oli kolmas ja Anna-Maija Kimpimäki viides. 

Miehissä alle 70 vuotta Raimo Puumala oli toinen ja Juha Lesonen viides. 

Varsinaista menestystä tuli yli 70 vuotiaissa miehissä, jossa saavutimme kolmoisvoiton. Heikki Jussila voitti, Osmo Hannuksela oli toinen ja Mauri Kimpimäki kolmas. Samalla joukkueella voitimme myös yhdistysten välisen kisan, jossa toiseksi tuli Seinäjoki ja kolmanneksi Ähtäri. 

Hyvää kesän jatkoa kaikille

Mauri Kimpimäki

 - - - -

Senioripiiri Golfkisa 2021 tulokset.Pidettyjen kisojen kutsut:

Golfkisa kansalliset seniorit 2021

Patinagolf 2021 kutsu


golfkerho 2020


Koronasta huolimatta golfia olemme voineet pelata koko kesän tietyt rajoitukset huomioiden.

Senioripiirin golfkisa järjestettiin Ähtärissä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti 15 7.2020. Sen sijaan valtakunnallinen Patina-golf Savonlinnassa (Kerimäki) siirrettiin kesäkuulta lokakuun alkuun.      

Oma toimintamme on ollut edellisvuosien tapaan Vaasan Golfin senioritoiminnan puitteissa. Tiistakilpailujen perusteella on selvitetty golfkerhon mestaruudet miesten ja naisten sarjoissa. Siinä on huomioitu edellisvuosien tapaan kesän viisi parasta tiistaikilpailujen tulosta pistebogipisteinä. Miehillä on huomioitu myös lyöntipelitulokset bogipisteiksi muutettuna.

Syksyn ja talven aikana ei sisätiloissa ole kerhon puitteissa toimintaa.

TULOKSIA:

Senoripiirin golfkisoissa Ähtärissä oli mukana 7 jäsentä, viisi miestä ja kaksi naista. Kolmen hengen joukkuekisassa saavutimme kolmannen sijan Ähtärin ykkös- ja kakkosjoukkueiden jälkeen. Eli olimme paras järjestävän seuran ulkopuolinen joukkue. Joukkueemme muodosti kolme parhaan tuloksen saavuttanutta, Osmo Hannuksela (31 p), Juha Lesonen (30 p) ja Leena Salonen (29 p). Yhteistulos oli 90 pistettä, kun voittajajoukkue Ähtäri sai 107 pistettä ja neljäs Seinäjoki 86 pistettä.

Henkilökohtaisesti parhaiten menestyivät:

Naiset yli 70 v 2. Leena Salonen

Miehet alle 70 v 2. Juha Lesonen

Miehet yli 70 v 4. Osmo Hannuksela

Naiset alle 70 v ei vaasalaisedustajaa.


Golfkerhon mestaruus 2020:

Naiset: 

1. Leena Salonen 182 p

2. Anna-Maija Kimpimäki 153 p

Miehet: 

1. Juha Lesonen 196 p

2. Raimo Tantarimäki 187 p

3. Raimo Puumala 182 p

Onnittelut voittajille.

- - - -


Patina Seniori Golf ti 5.10.2020, Kerimäki

(Siirretty kesäkuulta)

Senioriliiton kutsu

- - - -

Kerigolf kenttäkartta


Piirin Golf-mestaruukisat ke 15.7.2020, Ähtäri

- - - -


Ähtärin kenttä