Niin kuin taivaassa


Teatterimatka Seinäjoelle 
NIIN KUIN TAIVAASSA -musikaaliin! 

Menestysmusikaali Niin kuin taivaassa valmistui syksyllä Seinäjoen kaupunginteatteriin. Menimme Vaasan kansallisten seniorien teatterimatkalle Seinäjoelle 28.10.2023!

Koskettava tarina musiikin voimasta  ja rakkaudesta 

Kay Pollakin ohjaamaan rakastettuun ruotsalaiseen elokuvaan pohjautuva Niin kuin taivaassa on tarina kotiinpaluusta, musiikin yhdistävästä voimasta ja tosirakkauden löytämisestä.

Maailmankuulu kapellimestari Daniel Daréus palaa lapsuutensa maisemiin, pieneen maalaiskylään. Terveysongelmista kärsinyt huippumuusikko yrittää elää hiljaiseloa eristäytyneenä, mutta ajautuu tahtomattaan kirkkokuoron johtoon ja keskelle värikästä ja kyläyhteisöä. Kuoron joukosta löytyy paitsi ystäviä myös vanhoja haavoja ja lopulta todellinen rakkaus. 

Musikaalin päärooleissa nähdään Peter Nyberg ja Natalil Lintala. Ohjaus Tuomas Parkkisen, musiikkia johtaa Eeva Kontu. Teoksen musiikista vastaa Ruotsin tunnetuin Euroviisu-säveltäjä Fredrik Kempe.

KUVA: Niin kuin taivaassa. Kuvassa Peter Nyberg ja Natalil Lintala. Kuva Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard. Seinäjoen kaupunginteatteri.