Pohjanmaan kansallinen senioripiiri ry

- - - - - -

Senioripiirin tiedote

Hei

Hyvää alkanutta kesää teille kaikille ja kiitos aktiivisesta kuluneesta kevätkaudesta. Vähitellen rohkenimme sentään pandemian rajoitusten jälkeen tavata toisiamme.
Seniorit toimivat myös kesäkautena. Tässä kaksi tapahtumaa kesän toimintaan.

1. Pohjanmaan kansallisen senioripiirin Golf-kisa järjestetään Kauhajoella Botnia Golfin kentällä keskiviikkona 27.7.2022 alkaen klo 10.00.

Kilpailukutsu ja ilmoittautumisohjeet on viestin liitteenä. Toivon, että tiedotatte kilpailusta omissa yhdistyksissänne Golfin harrastajille. Tervetuloa Kauhajoelle.

2. Pohjanmaan kansallisen senioripiirin syysristeily Vaasa-Uumaja-Vaasa tiistaina 6.9.2022.

MS Aurora Botnia lähtee Vaasan satamasta klo 13.15, käy Uumajassa ja on takaisin Vaasassa klo 21.00. Uumajassa emme poistu laivasta. Ennen lähtöä Vaasan satamassa on hyvä olla viimeistään klo 12.30. Matkat kotipaikkakunnalta satamaan yhdistysten tulee järjestää omatoimisesti.

Menomatkalla nautimme kahvit ja sämpylät ja paluumatkalla tarjolla on monipuolinen saaristolaislounas. Risteilyn hinta trahteereineen on 70 €/hlö.

Vaasan kansalliset seniorit laskuttaa yhdistyksiltä matkan kustannukset.
Laivassa on varattuna kaksi hyttiä mahdollisille levon tarvitsijoille ja päällysvaatteille.

Ilmoittautumiset yhdistyksittäin (lähtijöiden määrä) 20.7.2022 mennessä Vuokko Kangassuolle kangassuo.vuokko@gmail.com tai puh. 0408474706.

Lopullinen ilmoittautuminen Vuokolle 25.7.2022 mennessä sisältäen osallistujien nimet ja syntymäajat, ilman henkilötunnusta.

Toivon, että kaikki risteilylle varatut paikat täyttyvät ja tulemme tapaamaan toisiamme rennolla meiningillä.

Iloa ja valoa kesään!

t.Taija H