Seniorin varautumisopas

Kevään koronavirusperuutukset:

Kevään ja kesän 2020 matkat ja retket on jouduttu perumaan koronavirustilanteen takia.

Hollannin matkalle ilmoittautuneille löytyy uusinta tietoa maksujen palautuksista klikkaamalla tästä.HUOM! Kaikkia ilmoittautuneita pyydetään ilmoittamaan 4.5.2020 mennessä Ingsvalle (mira.salinko@ingsva.fi). lopullinen valintansa palautustavaksi.

Tampereen Teatteriin 29.4. ilmoittautuneille on palautettu maksetut maksut. Mikäli mahdollista, syyskaudelle pyritään suunnittelemaan uusi teatteriretki.

Kevään kulttuurimatka 13.-15.5. Sastamalaan, Tuusulaan ja Pokrovan luostariin siirtyy myös joskus myöhemmin tehtäväksi.

Ilmajoen oopperaretki siirtyy kesäkuulle 2021. Näytöksen uusi aika on 12.6.2021 klo 13.Ilmoittautumisten vahvistamisesta ja uudesta eräpäivästä sekä retken aikataulusta ilmoitetaan syksyllä.

Seniorikävely ja soppatykki 7.5. Öjbergetillä joudutaan myös perumaan.

Samoin kevään lounastapaamiset joudutaan jättämään väliin. Tavataan yhteisellä lounaalla taas syyskaudella!

Seuraavat kerhot ovat tähän mennessä ilmoittaneet, että eivät kokoonnu toistaiseksi: Jooga ma 16.3., Kvartettikerho ma 16.3., Tietotekniikka ti 17.3., LauluLiisat ke 18.3., Käsityökerho ke 18.3., Kuntokerho ke 18.3., Äijäjooga to 19.3., Lukupiiri pe 20.3.

Tietoiskujen rahoittaja on perunut kaikki tapahtumansa toukokuun loppuun saakka, joten myös meidän tietoiskut 31.3. ja 5.5. peruuntuvat.

Toimintapalsta ti 17.3.2020

Hallituksen päätös kevään toiminnan jatkumisesta ma 16.3. Tieto yhdistyksen kotisivuilta ja hallituksen jäseniltä.

Toimintapalsta to 19.3.2020

Vaasan kansalliset seniorit ry. Keskeytetään jäsentapaamiset ja tietotekniikkakerhon tietoiskut kevätkaudeksi ja kerhotoiminta toistaiseksi. Matkatiedot ja seniorin varautumisopas kotisivuilla.

Kotisivujen ylläpitäjä vaihtuu!

Sakari Kyttä aloittaa kotisivuvastaavaana 21.4.2020 alkaen kaikki tiedotukset/toivomukset ja tilaisuuksien valokuvat osoitteeseen: sakari.kytta@gmail.com
Varalla Pentti Mäenpää PenttiJM@Live.fi